Paluu päiväkotiin

Tänään oli se päivä, kun Vivian meni loman jälkeen päiväkotiin. Vivian on pari viikkoa hokenut, että haluaa päiväkotiin. Ymmärrän sen, että Vivianilla oli ikävä päiväkotiin, koska sielä on kaikki kaverit. Äippää kyllä hieman stressasi päiväkotiin paluu.

Vivian oli viimeksi kesäkuussa päiväkodissa pienten ryhmässä. Sielä oli tutut kaverit ja ihanat hoitajat. Kesäkuussa rupesin melkein itkemään, kun näin, että Vivianin paikalla oli päätös siirtymisestä isompien ryhmään. 1.8 oli siis päivä, kun Vivian oli virallisesti isojen ryhmässä. Viimesen viikon yötkin on mennyt miettiessä, että Vivianilla ei ole enää samoja hoitajia. Olen muutenkin melko nirso antamaan Viviania hoitoon, varsinkaan jos en tunne henkilöä. Tiedän, että päiväkodin tädit on ammattilaisia, mutta silti on vaikeaa jättää lapsi uusien ihmisten kanssa.

Kaikki meni kuitenkin hyvin. Näin, että yksi hoitotädeistä on aikaisemmin hoitanut Viviania iltahoidossa. Katsoin nimiä, että yksikään pienten puolelta ei Vivianin lisäksi ollu siirretty vaikka osa lapsista oli vanhempia kuin Vivian. Vivian saa onneksi aivan varmasti uusia kavereita.

Pelkäsin, että Vivian rupeaa itkemään perään, kun lähden. Niin ei kuitenkaan onneksi käynyt. Vivian istui hetken hoitajan sylissä, kunnes näki lelulaatikon, jossa oli heppa. Vivian huusi kovaan ääneen, että OHO PONI! ja lähti leikkimään sillä. Ei paljoa enää kiinnostanu äiti :D.

Tiedän, että Vivian on super iloinen kun saa olla päiväkodissa. Uskokaa tai älkää, niin on tämä äitikin. Niin paljon kun rakastan olla Vivianin kans, niin olen hyvin iloinen omasta ajasta. Saan siivota kerrankin kunnolla ilman, että joku sotkee perässä :D.


Kommentit

Suositut tekstit