Lähestyvät pikkujoulut

Taas alkaa jokavuotinen pikkujoulukausi. En ole koskaan aikasemmin ollu pikkujouluissa, vaikka kutsuja oon saanut. Tänä vuonna meen kuitenkin kahteen eri pikkujouluihin.

Ensimmäiset pikkujoulut on marraskuun lopussa Tampereella. Viimeisen viikon ollu hirvee stressi pukeutumisesta, koska aikasemmin en ole ollu niin nyt oon vähä hukassa. Varsinaista pukukoodia ei ole, mutta en viiti ihan normi ryysyissä mennä. En kuitenkaan halua olla ylipukeutunu, joten aloitin asun metsästyksen suht hyvissä ajoissa. Käytiin lauantaina keskisellä ja sieltä löysin täydellisen asun. Asu on sellainen mitä voi käyttä arkenakin ja siitä saa helposti  kaulakorun avulla vähän juhlallisemman. Seuraava metsästyksen kohde on kengät ja joku laukku.

Tampereen reissu tulee olemaan päiväreissu. Lähetään aamulla miehen pikkusiskon kanssa ja tullaan takas illalla. Pakko myöntää, että rupee vähä jännittämään. Yleensä menen tuntemattomien seurassa lukkoon ja hyvin hiljaiseks. Onneks miehen pikkusisko on mukana, joten on mulla joku turva siellä :D. Kuitenkin odotan tosi paljon näitä pikkujouluja.Toiset pikkujoulut on joulukuun alussa. Nämä on luojan kiitos Seinäjoella ja asusta ei tarvitse paljoa kriisitellä. Arvatkaa jännittääkö mua nämäkin.. No kyllä, mutta onneks siellä on pari tuttua, joten tuskin jään sielläkään yksin. 

En malta odottaa. Ensinnäkin on kiva päästä vähän tuulettumaan "yksin" ja saada lapsi-/miesvapaata :P.


Kommentit

 1. Tampereella siis nähdään! :) Niin ja minä en tunne ketään. Ensimmäisiin pikkujouluihin pääsen jo tällä viikolla. Siis tämän vuoden ensimmäisiin. Erilaisista pikkujouluista minulla on jo vuosien kokemus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! :) Jännä nähdä, että mitä kaikkea tehdään sitte. Pidä hauskaa ensimmäisissä pikkujouluissa :)

   Poista
 2. Mukava nähdä uusia kasvoja :) siellä nähdään!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit