Aurinkoarmas

Tänään on ollu niin mahtava sää, että ei voi liikaa ees hehkuttaa. Meillä akoi aamu siivoomisella ja aamupuurolla. Mittari näytti jo klo 9 aamulla +20, joten ei epäilystäkään mitä meinataan tehdä. Lähdettiin n. 11 aikoihin kävelemään kohti puistoa. Oli ihan älyttömän kuuma ja pukeuduttiin ehkä vähä liikaa. Jouduttiin molemmat ottaa hupparit pois.

kesä <3


Puistossa mentiin heti keinumaan, mutta hiekkalaatikko houkutteli enemmän. Vivian rakastaa hiekkaleikkejä ja ei ikinä halua millään lopettaa.Koitettiin ekaa kertaa liukumäkeä. 

Vivian olisi voinu olla puistossa vaikka koko päivän, mutta äiskällä tuli niin nälkä, että piti ruveta pakkaamaan lelut takaisin vaunuun. Tästä kuitenkin vedettiin sellaisetkin raivarit, että oksat pois. Vedettiin tikku suoraksi silloin, kun olisi pitänyt mennä vaunuun istumaan. Onneks Vivian rauhoittui äkkiä ja päästiin suuntaamaan kohti kauppaa. Käytiin kaupassa hakemassa juotavaa ja välipalaa. Käytiin hakemassa subista salaatti ja suunnattiin kotia kohti. Vivian nukahti melkeen heti, kun kaupasta pihalle päästiin. Ilma oli niin ihana, että mentiin suoraa tietä takapihalle ja pystytin pienen piknikin itselleni. Vivian nukkui varjossa vaunuissa ja mä nautin salaatin auringossa viltin päällä.

Aivan pakko suositella subin salaatteja! Oli aivan super hyviä. Otin kana teryakin(vai miten se kirjotetaan :D) tomaatilla, kurkulla, paprikalla ja punasipulilla. Salaatti maistuu paljon paremmalta ilman leipää ja uskon, että tuun ottamaan jatkossakin pelkän salaatin. Lisäksi en oo ikinä saanu niin hyvää asiakaspelvelua subissa mitä tänään sain. Salaatti oli yllättävän täyttävää, enkä jaksanu edes syötä loppuun.

Kommentit

Suositut tekstit