Yö Omenassa

*Kaupallinen yhteistyö Omena-hotellin kanssa

Meillä oli 8.12 lauantaina Kaksplussan blogiverkoston pikkujoulut Tampereella ja olin mukana järjestämässä niitä. Nyt kun Valeria on kohta vuoden, niin ajattelin, että voin ihan hyvin lähteä Tampereelle pikkujouluihin ja olla jopa yötä siellä. Pikkujouluporukasta löytyi enemmänkin yöpyjiä, joten otin Omena-hotelliin yhteyttä ja he lähtivät mukaan yhteistyöhön ja tarjosivat meille viisi huonetta käyttöömme.

Hotellihuoneen varaus ja sisäänkirjautuminen

Hotellihuoneen varaus oli todella helppoa ja nopeaa netistä. Varauksen yhteydessä sai ostaa lisäpalveluja. Yksi lisäpalveluista oli aikaisempi tuloaika. Normaalisti sisäänkirjautuminen on klo 16.00, mutta ostaessa 10€ lisäpalvelun sisäänkirjutuminen on jo 14.00. Kun varaus oli tehty, kilahti sähköpostiin ja puhelimeen varausvahvistus.

Majoittumisaamuna tuli tekstivietsitse huoneen numero ja ovikoodi. Ovikoodilla pääsi hotelliin sisään ja huoneeseen. Hotellilla paikanpäällä ei ollut mitään sisäänkirjautumista, mikä on todella hyvä jos lapsia on matkassa. Voi kävellä suoraan omaan huoneeseen.

Hotellihuone

Yllätyin positiivisesti hotellihuoneesta. Huone oli siisti ja sopivan kokoinen. Luulin, että huoneet on pieniä, mutta nehän olikin aikalailla saman kokoisia kuin muittenkin hotellien huoneet. Heti huoneeseen astuessa oli parisänky, tv, pöytä ja tuolit.
Keskellä huonetta oli pieni vessa ja suihku. Vessan vieressä oli mikro, vedenkeitin ja jääkaappi. Mikä parasta jääkaappi oli tyhjä. Ei mitään turhi naposteltavia. En tykkää hotelleissa siitä, että jääkaappi on aivan taynnä ja omat eväät ei mahdu jääkaappiin. Lapsiperheille tämä on varsinkin todella kätevä. Huoneessa oli lisäksi kaksi lisävuodetta, jotka oli taiteltu istumapaikoiksi. Yhteen huoneeseeen siis mahtuu neljä yöpymään. Huoneessa oli seinään kiinnitetty pullonavaaja ja hiustenkuivaaja.Hotelin sijainti oli Hämeenkadun varressa, joten kaikki oli lähellä. Hotelli oli kaikinpuolin positiivinen kokemus ja voisin kuvitella vierailevani vielä uudestaa Omena-hotellissa. 

Kommentit

Suositut tekstit