#kppikkujoulut

*Pikkujoulut toteutettiin kaupallisessa yhteistyössä monen eri yrityksen kanssa

Lauantaina 8.12 sain pakata aamulla autoon tavarat ja lähteä ensimmäistä kertaa yli vuoteen yksin reissuun. Me järjestettiin Petran ja Julian kanssa pikkujoulut meidän kaksplussan blogiverkostolle. Pikkujoulut oli Lempäälässä/Tampereella.

Olin perillä Lempäälässä joskus kahdentoista jälkeen ja nähtiin Petran ja Julian kanssa Ideaparkin sisäänkäynnin luona. Lähdettiin hakemaan infosta kulkukorttia, että päästiin kokoustilaan. Meillä ei ollut hajuakaan, että missä kokoustila oli, joten infosta lähti yksi nainen opastamaan meitä. Meidän pikkujoulut oli siis Lempäälän Ideaparkissa ja meille oli varattu kokoustila Kotka. Kotkaan mahtuu jopa 90 henkeä. Kokoustila oli hieman liian suuri meille, koska osallistujia pääsi paikalle 13. Kokoustilan perällä oli onneksi kolme sohvaa, joten järjestettiin sinne meille hieman pienempi tila, johon mahduttiin aivan hyvin. Me oltiin suunniteltu, että laitetaan koristeita ja kuvaus-seinä. Juhlahumua lähti meidän kanssa toteuttamaan ideoita, mutta meidän harmiksi paketti ei päässy perille ennen pikkujouluja. Koristeiden oli tarkoitus tulla kotiinkuljetuksella päivää ennen pikkujouluja, mutta paketti jäi jumiin postin logistiikkakeskukseen.

 Kuva: In the little cottage/Nea
Kuva: In the little cottage/Nea

Pikkujoulut alkoi päivällä High Heels tanssin merkeissä Pirkanmaan tanssiopistolla. Meillä oli todella hauska ja hyvä opettaja Manu Uimi. Meillä oli korkkaritanssitunti, mutta opettajan llisäksi taisi neljällä olla korkkarit. Tanssimaan pystyi kitenkin ihan hyvin ilman korkkareitakin. Ensin harjoiteltiin, että kuinka kävellään korkokengillä ja sitten harjoteltiin yhtä koreografiaa. Siitä on yli kymmenen vuotta, kun viimeks oon käyny tanssitunnilla, joten paikat melko ruosteessa. Hauskaa kuitenkin oli ja ihanaa, kun kaikki heittäytyi mukaan vaikka olikin mukavuusalueen ulkopuolella. Saatiin paljon kehuja toiminnasta, koska varmaan kukaan ei olisi tällaiselle tunnille mennyt itsekseen.
Kuva: In the little cottage/Nea

Tanssitunnin jälkeen haettiin Petran kanssa kokoustilaan meille subia. Saatiin Lempäälän Ideaparkin Subwaylta subitarjotin. Subitarjottimessa on neljä kokonaista subia, joteka oli leikattu 10cm paloihin. Subien välissä oli kananrinta, italian bmt, kalkkuna ja kinkku. Lisäksi saatiin subwaylta pari kanasalaattia. Olvi tarjosi meille juotavaksi Health Labin uutuuden vadelmanmakuista makuvettä, Kevyt olon koulun mahlan ja mintun makuista kuplavettä. Lisäksi Olvi tarjosi meille kahta eri jouluolutta, toinen oli XMAS IPA ja toinen Hi-Hop IPA. Olin autolla, joten tyydyin alkoholittomiin tarjoiluihin.
Syömisen jälkeen meillä oli luvassa muutama arvonta. Ideaparkilta saatiin lisäksi lahjakortti liikkeeseen, jonka saimme itse valita. Valittiin lahjakortti Pentik-liikkeeseen ja sen lahjakortin voitti Hutimeni-blogista tuttu Jenni. Life tarjosi meille arvontaan ihanan kauratyynypupun. Pupu näytti ihan tavalliselta pehmolelulta, mutta sisältä paljastui kauratyyny. Pupun voitti Colour outside the lines-blogista Susanna. Ballotilta saatiin arvontaan lahjakortti, jonka voitti Nyt heti-blogia kirjoittava Maria. Luin Living tarjosi meille arvottavaksi lasten kylpyponchon ja hiuspyyhkeen, nämä tuotteet voitti In the little cottage-blogista tuttu Nea. Ti-ti Nallen Kodista saatiin arvontaan perhelippu, jonka voitin minä. Oon tosi innoissani, koska me ei koskaan reissata perheen kesken mihinkään, mutta nyt meidän on pakko päästä viemään lapsen Ti-ti Nallen kotiin. Uskon, että Vivian tulee tykkäämään todella paljon. Ti-ti Nallen kodissa on elämyksiä koko perheelle ja siellä pääsee erityypisiin kodin toimintatuokijoihin Nallejen kanssa. Ti-ti Nallen koti sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa. 

Kello meni todella nopeasti ja äkkiä huomattiinki, että meidän piti pikkuhiljaa poistua. Meidän porukasta lähti kolme bloggaajaa tässä vaiheessa ja me muut jatkettiin Tampereelle. Osa meni taksilla ja osa tuli mun kyydissä. Mentiin Ideaparkista suoraan Tampereen Omena-hotelliin viemään tavaroita. Omena-hotellin lähellä oli mäkkäri, joten päädyttiin kaikki kymmenen naista mäkkärin jonoon. Mentiin kaikki samaan hotellihuoneeseen syömään ja aivan hyvin mahduttiin. Osa jopa meikkaili siinä samalla. Tarkoitus oli vielä kaikkien lähteä ulos.

Syömisen jälkeen suurin osa ellei jopa kaikki koomaili yhdessä ja samassa huoneessa. Tässä vaiheessa osa lähti jopa nukkumaan, mikä harmitti melko paljon, koska meillä oli vielä iltaa jäljellä ja oli järjstetty baarista pari pöyää meille.


Lähettiin puoliltaöin Naimaan. Tampereelle on avattu tänävuonna uusi yökerho Naima. Ulko-ovesta astuttua oli pieni tila, jossa oli kaksi hissiä. Hissillä mentiin seitsemänteen kerrokseen ja hissistä pois astuessa oltiinkin narikassa. Takit saatua narikkaan jäätiin odottamaan narikan viereen, että joku tuli ohjaamaan meidät meille varattuun pöytään. Pian tuli järjestyksenvalvoja hakemaan meitä ja ohjaamaan meidät Panoramapuolelle, jossa meidän pöytä sijaitsi. Meille tuli tarjoilia tuomaan pari pulloa kuohuvaa ja meidän raskaana olevalle mammalle tuopillisen spriteä. Naimassa oli panoraman ja tanssilattian seinä kokonaan lasia, joten päästiin ihastelemaan Tamperetta korkeuksista. Mielestäni Naima oli siisti paikka, ei ollut säkkipimeää ja ainoana valona ylivälkkyvät diskovalot. Ikkunoista tuli hyvin valoa ja kattovaloja oli himmeällä. Henkilökunta oli todella mukava. Huomasin, että Naimassa oli isolla ikähaarukalla porukkaa. Tanssilattialla näkyi vähän vanhempiakin ihmisiä pitämässä hauskaa. Musiikista tuli mieleen aivan koulun diskot, musiikki oli täysin samaa. Oli hauskaa päästä yökerhoonkin vähä tanssimaan, kun viimekerrasta on vierähtänyt kohta kaksi vuotta.
Lähdettiin Petran kanssa samaan aikaan nukkumaan. Meillä molemmilla oli aikainen herätys, Petralla vielä aikaisempi. Yövyttiin molemmat Omenassa ja tästä pääsettekin lukemaan mun Omena-hotellipostauksen.


Tuttuun tapaan kaikkille osallistujille oli goodiebagit jossa oli yhteistyökumppanien tuotteita. Ihanat muumikassit tarjosi BlueHouse, nämä kassit on todella kätevät. Meillä on ennestään paljon käyössä näitä kasseja. Me pakataan aina kaikki vaatteet niihin kun lähdetään mummolaan ja käytän myös aina kauppareissuilla kyseisiä kestokasseja.


Airamilta saatiin Termosmukit, jotka on todella kätevät varsinkin vanhemmilla. Itseltäni usein unohtuu kahvi kuppiin ja muistan sen vasta tunnin päästä, jolloin kahvin saakin jo kaataa viemäriin. Nämä mukit voi laittaa vaikka hoitolaukkuun, eikä juomat läiky ympäriinsä. Lapsiperheessä todella hyvä juttu, että tässä termosmukissa ei ole yhtään lasia, joten ei ole ehkä maailmanloppu, jos muki tippuu.


MediSoftilta saatiin neljä eri tuotetta. Desinfioiva käsihuuhde, hoitava hajusteeton pesuneste, hoitava vartalovoide ja hoitava käsivoide. Itselläni ei oo kokemusta MediSoftin tuotteista, mutta oon kuullu pelkkää hyvää kyseisesta merkistä. Moni pikkujoulujen osallistujakin oli ihan innoissaan näistä tuotteista. Nyt meilläkin pääsee testiin MediSoftin tuotteet.


Dermosililta tuli shampoo ja hoitoaine. Molemmat tuottet on limited edition, joten nämä on varmasti joulutuotteita. Tuoksuna shampoossa on hedelmäisen vanijainen ja tuotteet tuli ihanassa lahjapakkauksessa. Lushilta saatiin erialisia saippuoita, omasta bagista löytyi Milky Bar-saippua, joka on pullon muotoinen saippua. Lisäksi löytyi tuotteita kylpyihin. Valitettavasti meillä on vaan lapsilla kylpyamme, joten ehkä Vivian saa testiin nämä tuotteet. Life antoi arvottavan lisäksi meille Madaran testereitä.


Namitupa lähetti meidän goodiebageihin hieman makeisia. Rakkaus salmiaki on salmiakki finlandia-voittaja 2017. Toisena herkkuna oli Enkelin eväspussin piparin makuisia karamelleja. Meillä oli myös tarjolla kokoustilassa näitä makeisia. Itse rakastan salmiakkia, joten tykkäsin todella paljon rakkaus salmiakeista, piparinmakuiset karamellit oli ihan piparinmakuisia.


Oli ihana päästä hetkeksi pois kotoota, mutta vielä ihanampaa oli päästä takaisin kotiin perheen luokse. Jälleen kerran mielestäni onnistuneet pikkujoulut takana. Iso kiitos yhteistyökumppaneille ja osallistujille <3


Kommentit

Suositut tekstit