Mitä meille kuuluu?

Ajattelin, että nyt kun aikaa on menny muutama kuukaus. On hyvä aloittaa suht kevyellä aiheella. Mitä meille kuuluu? Aloittaan vaikka Vivianista.


Meidän ihanalle Vivianille kululuu hyvää. Vivian on todella reipas tyttö. Tällähetkellä Vivian on 3v5kk vanha. Todella hyvä ja rakastava isosisko. Välillä hieman liian kovakourainenkin. Saadaan muistutella, että Valeria on vielä vauva vaikka touhuaaki vaikka ja mitä.


Vivian on innokas oppimaan uutta. Tällähetkellä Vivian opettelee hänen sukunimeä, joka on hieman hankala lapselle (koska sukunimi on saksalainen). Nyös R-kirjain on kovassa opetuksessa. Vivian rakastaa hevosia ja käy mielellään heppatallilla aina kun ollaan Pietarsaaressa.


Sitten meidän perheen apina nimeltä Valeria. En edes tiedä mistä sitä alottais. Valeria EI TODELLAKAAN ole enää mikään pieni vauva, joka vaan makoilee paikoillaan ja katselee mitä ympärillä tapahtuu.

Valeria oppi kunnolla konttaamaan 6 kuukauden ikäsenä. Viikon hän konttas ja päätti nousta seisomaan tukea vasten. Valeria ei missään vaiheessa ole kunnolla ryöminyt, vaan meni ensin niinkuin mittarimato ja siitä sitten rupesi konttaamaan. Valeria on jo jonku aikaa kävelly tukea vasten. Kaksi viikkoa sitten Valeria rupesi myös päästämään seistessä irti tuesta. Nyt myös välillä noustaan suoraan maasta (ilman tukea) seisomaan. Viime viikolla puhkesi ensimmäinen hammas ja kovaa vauhtia on lisää tulossa. Tämän takia äitiä vähä väsyttää, koska yöt ei oo ollu hirveen helppoja.

Niinkuin edellämainitsin niin Valeria on meidän pieni apina. Hän on todella vikkelä ja menee aina kovaa vauhtia. Jos joku hyvin ahdas rako löytyy, täytyy sieltä aina ängetä ja välillä jäädään myös jumiin. Kipeilyä myös harjoitellaan kovaa vauhtia. Jos yksikin pahvilaatikko jää kyljelleen, on Valeria hyvin pian sielä päällä. Eikä osata vielä tulla oikein alas.


Valeria on todella touhukas tyttö, jonka perään pitää oikeesti katso melkeen kokoajan. Ainakin jos ollaan jossain kylässä. Kotona Valeria saa aika vapaasti kuitenkin mennä. Pidetään makkareitten ovet kiinni ja vahditaan ettei vessaan mennä. Kissanhiekkalaatikko olis nii kiva leikkipaikka ja isosiskon huone. Ja voi sitä ilon määrää kun pääsee isosiskon huoneeseen tutkimaan. Muistan, että Vivian ei ollu näin vilkas vauva mitä Valeria on.


Meille siis kuuluu hyvää. Lapset voi hyvin ja Valeria on todella paljon kehittynyt kesän aikana. Mulla ja miehellä menee hyvin. Vieläkin oon hääkuumeessa ja kaiken lisäksi on myös iskenyt muuttokuume. Olisin valmis muuttamaan isompaan asuntoon.

Mulla meinaa pieni stressi iskeä, kun äitiysloma loppuu lokakuun alussa ja en yhtään tiedä, että mitä teen. Eiköhän kaikki (ainkain toivon) järjesty vielä :)


Mukavaa viikonloppua kaikille seuraajille <3

Kommentit

Suositut tekstit