Me lähdettii Helsinkii blogitapaam... eiku sairastamaan

Viime viikolla kaksplus järjesti meille verkostolaisille tapaamisen/koulutuksen. Ajattelin ensin, että en sinne pääse, koska tuskin sinne olisi lapsia saanut ottaa mukaan. Laitoin sähköpostilla kyselyn ja sieltä vastattiin, että tottakai saa tuoda lapsetkin. Päätin sitte, että me lähdetään tyttöjen kans Helsinkii ja ollaan vähä pitempään sielä.


Tiistaina 13.3 meillä lähti juna 16.38 kohti Helsinkiä. Matka meni tosi hyvin, vaikka jännitin, että kuinka selviän yksin kahden lapsen kanssa. Me mentiin meidän sukulaiselle yötä. Oltiin joskus 19.30 Helsingissä perillä ja mentiin samantien viemää tavarat ja käymään kaupassa. Sitte kun saatiin kaikki hommat tehtyä ja pääsyiin syömään, Vivian vaikutti väsyneeltä ja yhtäkkiä oksensi päällensä. Ajattelin, että jos se jihtuu jäbnityksestä, koska olihan päivä ollu aika jännittävä. Sain pestyä Vivianin ja siivottua lattian. Vein lapset olkkariin ja vein vaippaa roskiin. Sitten kuului olkkarista "äitii". Arvasin heti ja juoksin ämpärin kanssa. Vivian oksensi taas.

Soitin mun sukulaiselle joka ei ollu vielä tullu töistä ja kerroin tilanteen. Hän otti onneksi asian rennosti ja sanoi, että näitähä sattuu. Sillä itsellä on kaksi poikaa, jotka on jo aikuisia, joten hän ei paljoa oksennustautia hätkähtänyt. Vivian pääsi onneks aika äkkiä nukkumaan ja yö sitte sujui hyvin.


Seuraavana päivänä Vivian oli oma itsensä, mutta ajattelin, että nyt jää kyllä blogihommat välistä ja otetaan päivä vaan rennosti. Käytiin vähä ulkoilemassa ja syötiin pinaattikeittoa. Vivian otti jopa lisää keittoa. Ajattelin, että ehkä kaikki oli ohi. Illalla kuitenkin Vivian tulee juosten keittiöön ja oksentaa heti kun pysähtyi. Menin pesemää Vivianin ja meidän sukulainen siovosi lattian. Vivian halusi heti sen jälkeen mennä nukkumaan, koska kello oli jo paljon. Yö meni taas hyvin.

Aamulla heti kun Vivian heräs, hän pyyti smoothieta. Annoin yhden smoothien ja vettä. Vivian todennäkösesti joi ne liian nopeesti ja oksensi heti kaikki ulos. Kuitenkin Vivian pyysi lisää smoothieta ja annoin uuden. Sanoin, että juo sen rauhassa ja se sitten pysyi sisällä. Vivian oli koko torstain tosi väsyny ja nukkuikin lähes koko päivän.Siivoilin vähän keittiötä sillä aikaa kun Vivian nukkui. Söin, kun sain keittiön valmiiksi ja yhtäkkiä iski mahakipu. Ravasin vessassa kokoajan. Illalla meidän sukulainen tuli töistä ja kertoi, että hänelläkin huono olo. Illalla kymmenen aikaa multa alkoi oksennus lentämään ja sitähän sitte tuli töhön asti. Tauti oli tarttunu meille aikuisille. Seuraava päivä meni aika koomassa ja nukuin aina kun pystyin. Mun vointi oli tosi huono ja pelkäsin syödä. Menin aikalailla koko päivän mustikkakeitto linjalla.

Lauantaina sitte söin enemmän kiinteetä ja illalla taas tuli huono olo. Pidättelin koko illan ja yön oksennusta. Vivian oli onneks jo kunnossa ja oma ittensä. Sunnuntai aamulla sitte onneks mun sukulainen vei Vivianin luonnontieteelliseen musoon, koska Vivian oli odottanu sitä koko reissun. Olin vieläki huonossa kunnossa. Illalla oli kuitenkin tarkoitus lähtee kotiin junalla.

Onneks mun vointi oli iltapäivällä jo vähä parempi. Meidän juna lähti puoli seiskan aikaa ja oli Seinäjoella yhdeksän jälkeen. Mulle iski hirvee nälkä ja jano. Kotona sain syötyä ja juotua paljon vettä. Maanantaina oli olo vielä aika väsyny ja oltiinki kokona vaan koko päivän. Tiistaina Vivian pääsi päiväkotiin ja mä sain teehtyä kotiaskareita.

Pakko sanoa, että paska reissu, mutta tulipahan tehtyä. Me siis sairastettiin koko reissu. Toivottavasti ensi kerrallla olis parempi tuuri.

Kommentit

Suositut tekstit