Valeria 2kk + instagram

Meidän pieni Valeria tuli maanantaina 2kk. Tämä tulee nyt vähän myöhässä, koska meillä on täälä ollut sairastupa. Ensin Vivian oli räkätaudissa, tietenki se tarttui Valerialle ja nyt on mieskin flunssassa. Vielää ei mulle oo tullu (koputan puuta).

Meillä oli maanantaina 2kk neuvola ja rokotus, tai ainakin piti saada rokotus. Flunssan takia sitä siirrettiin ensi viikkoon. Samalla tehdään sitten painokontrolli.


Valerian mitat tällä hetkellä:
3910g
55cm
Py 38cm

Painoa oli tullut vajaassa kahdessa viikossa vaan 120g. Terkkari epäili, että flunssa voi olla syynä painon nousuun. Valeria on todella reipas pieni tyttö. Hän seuraa todella tarkasti, että mitä ympärillä tapahtuu. Hymyyn vastataan hymyllä ja oma äänikin on löydetty. Päätäkin jaksaa hetken kannatella. Nyt viihdytään joitakin hetkiä ilman äitin syliä. Lempi lelu on sitterissä oleva aurinko. Sitä seurataan tarkasti ja sille kerrotaan tarinoita.


Ihan älyttömän nopeeta on mennyt kaksi kuukautta. Tuntuu, että en ole vieläkään oikein sisäistäny synnytystä tai sitä, että se on oikeasti ohi. Koko raskaus meni todella nopeesti ja nyt kaikesta on jo kaks kuukautta. Hullua! Ihan järkyttävää kuinka paljo vauva muuttuu vaan kahdessa kuukaudessa. Kumpa aika menis hitaasti ja meillä olis aina vauva <3


Blogille on nyt avattu oma instagram nimimerkillä kaksikaunista. Sieltä voitte seurata meidän päivää.

Kommentit

Suositut tekstit