Sydän joka sykkii täydellisesti

Nyt on vihdoinkin aika kertoa blogin puolella myös meidän isosta uutisesta. Edellisessä postauksessa mainitsin väsymyksen ja väsymykselle on oikein hyvä syy. Kohdussani kasvaa jotakin aivan käsittämättömän ihanaa.

Ollaan puhuttu miehen kanssa aika kauan asiasta, tai oikeestaa minä olen se joka on asian ottanut esille. Ajanmyötä mies sitten innostui asiasta kans. Helmikuussa päätettiin, että varaan ajan kierukan poistoon ja sain ajan parin viikon päähän. Helmikuun lopussa oli aika kierukan poistoon ja silloin terkkari sanoi, että ehkäisyä pitää käyttää kuukauden. Tällä vältetään keskenmenoriskiä, jos oikein muistan niin syy oli, että limakalvot (?) kerkeävät paksuuntua ja alkion olisi turvallisempi kiinnittyä. Korjatkaa jos olen väärässä :D

Kärsin yhdet aivan järkyttävän kipeät menkat. Kunnon menkkoja en ollu kokenu yli kahteen ja puoleen vuoteen. Muistaakseni en kärsinyt silloinkaa mitenkään hirveän kipeistä menkoista. Nyt oli kuitenkin jotain aivan järkyttävää, tuntui kuin joku olisi puukottanut kohdusta ja kohtu porautuisi mahan läpi.

Kuukausi oli mennyt kierukan poistosta ja saatin jättää kaikki ehkäisy pois. Kaikki on käynyt todella nopeasti. Maaliskuussa kärsin menkoista ja odottelin, että menkat alkaisi taas (ke) 12.4. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut ja en vielää viittinyt tehdä testiä. Ajattelin, että perjantaina teen testin jos menkoja ei ole näkynyt. Torstaina ei tapahtunut mitään ja rupesin ajattelemaan, että voiko tämä olla totta. Perjantaina tein heti aamusta testin ja samantien testiin muodostui plussa.

Tuijotin testiä vaikka kuinka kauan. Mielessä kävi, että onko testissä joku virhe vai olenko oikeesti raskaana. Mies tuli ulkoa ja sanoin, että käy katsomassa vessassa pesukoneen pältä. Hänen ei tarvinnu edes nähdä kunnolla tikkua vaan arvasi heti. En pystyny lopettaa hymylemistä. Ramppasin vessassa varmaan viiden minuutin välein katsomassa testiä ja aina vaan näytti samalta. Meille siis pitkäperjantai oli kiraimellisesti pitkä. Lähdettiin myös samana päivänä mun vanhempien luo ja vitsit oli vaikeeta olla hiljaa.Meillä oli ensimmäinen neuvola toukokuussa ja onneksi Seinäjoella heti ensimmäisellä kerralla ultrataan. Saatiin varmuus, että sielä on jotain aivan oikeassa paikassa. Nyt viikko sitten meillä oli kunnon ultra äitiyspoliklinikalla ja nähtiin, että sielä on aivan ihmisen näköinen pieni tyyppi. Perjantaina ultrataan uudestaan, koska sikiö oli aika kippurassa ja ei oikein hyviä mittoja vielää tullut. Kuitenkin ensimmäinen kolmannes on jo takana, joten keskenmenoriski on pienempi.Sunnuntaina pidettiin miehen valmistujaiskahvit ja samalla kerrottiin sukulaisille uudesta tulokkaasta. Vihdoinkin kaikki tämä salaaminen on ohi. Silti asia tuntuu epätodelliselta, mutta ehkä mahan kasvun myötä rupeaa asia tuntumaan todelliselta. Taaksepäin kallistuvan kohdun takia maha ei tule heti näkyviin. Lisäksi himoitsen kiinalaista ruokaa :'D. Ollaan aivan äärettömän onnekkaita, että jälleen kerran heti ekasta kerrasta tärppäsi. Tiedän parikin ihmista jota ovat yrittäneet kauan lasta, mutta ei vaan jostain syystä tärppää. Toivottavasti hekin saisivat saman onnen mikä meillä on <3


Kommentit

 1. onnea koko perheelle tulevasta naperosta ootte rakkaita

  VastaaPoista
 2. paljon onnea koko perheelle! :) meillä kävi kolmosen tärppi myös heti kierukanpoiston jälkeen, tosin me emme saaneet ohjeeksi odottaa vaan yrityksen sai aloittaa heti :o en tiedä onko eroja jos on kuparikierukka kuten minulla? Kiva löytää blogi jossa mennään melkein samaa matkaa raskauksien kanssa :) täällä tänään 17+2 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, teille myös onnittelut! :) Mulla oli hormoonikierukka, että varmaan on sen takia eri ohjeet :) Joo huomasin, että teilläkin odotellaan uutta tulokasta ja kiva lukee nimenomaan kun itselläki on niin ajankohtaista :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit