Taaperon touhut

Moikka. Meillä on menny viikko ollu tosi touhun täyteinen, lähes joka päivä ollaan touhuiltu jotakin. Tällä viikolla mun on pitänyt monta kertaa kirjottaa, mutta illalla havahdun siihen, etten ole kerennyt. Pyrin kuitenkin siihen, että saisin ainakin yhden postauksen kirjoitettua viikossa.


Nyt on meidän taapero päikkäreillä, joten hyvä aika juoda kuppi kahvia ja kirjoittaa pari postausta! Tosiaan meillä taas alkoi tavallinen arki, eli mies on koulussa ja me kotona. Ollaan joka päivä ulkoiltu Vivian kanssa ja keksitty kaikkea muuta puuhaa. Oon tällä viikolla huomannu, että Vivian tekee paljon vähemmän kiellettyä, jos on "suunniteltua" toimintaa.
Me ollaan käyty kirpparilla ja sieltä tarttui vk-haalari mukaan. Haalaria menin etsimään, mutta ajattelin, että en kuitenkaan löydä. Juuri ennen kun olin luovuttamassa, niin löysin tämän ihanuuden. Ajattelin heti, että ei voi olla meidän kokoa, koska aina kaikki ihanat on joko liian pieniä tai isoja. Mutta ei, tämä oli juuri koko mitä etsittiin.

Haalari aivan loistavassa kunnossa ja hintaakin oli vaan 8e.

Ollaan käyty tutkimassa takapihalla lehtiä, marjoja ja kaikkea muuta kivaa. Vivian on ollu niin innoissaan kaikesta. Meidän talonyhtiös on hiekkalaatikko, joten ollan parit hiekkakakut väännetty. Toki äiti teki ja Vivian  sitte tuhos :D

Mun mummulta saatua haravaakin päästiin vihdoin kokeilemaan.
Perjantaina käytiin ennen mun töitä pyörähtämässä touhutalossa. Vivian ei ollu nukkunu päikkäreitä ollenkaa, joten väsy sitten yllätti jo tunnun jälkeen. Väsymyksen seurana sitten alkoi kauhea kiukuttelu joka sitte kantautui varmasti kaikkien korviin. Ei muuta kun tyttö autoon ja kotiin nukkumaan. Ensi kerralla parempi onni.

Vauhti oli kova vaikka vähän jo väsyttikin.

Mulla on ollu tiistaina, torstaina pari tuntia illassa töitä ja perjantaina ja lauantaina oli sitte alku-illasta yöhön asti. Onneksi ei oo kuitenkaan joka viikonloppu.

Väsynyt mutsi kiittää ja kuittaa :)

Kommentit

Suositut tekstit