Rimakauhua ja rakkautta

Maanantaina (12.9) meillä vietettiin vuosipäivää. En voi uskoa, että ollaan jaksettu kattoa toisiamme jo 5 vuotta. Vastoinkäymisiä on tullut, mutta niistä onneks päästy yli ja jotkus vastoinkäymiset on liimannu meitä vielä enemmän yhteen. Mistä meidän matka alkoi?

Me oltiin 2011 kavereitten kanssa Kokkolarockin ulkopuolella ja ilma oli sillon kauhee. Vettä tuli ku esterin p*rseestä ja oli järkyttävän kylmä. Haluttiin vaan Pietarsaareen takas, mutta bussi lähti vasta illalla. Soitettiin mun parhaan ystävän veljelle, että jos tulisi hakemaan kaverinsa kanssa. meni 30min niin kyyti oli Kokkolassa ja voi ie mulla meni jalat alta, kun näin kuskin. 

Vahtasin koko matkan taustapeilistä niitä ruskeita silmiä ja mietin, että tuon mä haluun :D Päästiin mun parhaalle ystävälle ja vietettiin sielä porukalla iltaa.Tämä ihana ruskeasilmäinen kiusas ja kutitteli kokoajan ja sillon rupes muut vähä vinkkailemaan. En halunnut millään myöntää, että saatan olla ihastunut. 

Sen jälkeen lähes päivittäin mentiin ajelemaan (tuolloin mies oli 18v ja mä 14v) ja vietettiin aikaa toistemme kanssa. Syyskuun 12. päivä tämä ihanuus kysyi, että ruvetaanko seurustelemaan. Perhoset lenti vatsassa ja oon aika varma, että mun sydän jätti pari lyöntiä välistä. Vastasin myöntävästi ja sen jälkeen koitti se pelotavin hetki. Piti kertoa vanhemmille, että seurustelen 19 vuotiaan kanssa (miehellä 13.9 synttärit). 


Mun isä oli lapissa vaeltamassa töistä, joten käytin tilanteen hyödyksi ja kerroin  tekstarilla. Hetki siitä niin äiti tuli mun huoneeseen ja kysyi, että seurustelekko S:n pojan kanssa? Katoin hämmästyneesti ja sanoin joo. Mun äiti tokas, että ovat olleet miehen äitin kanssa parhaita kavereita teininä.

2013 kesällä me erottiin miehen kanssa ja muutin takas kotiin. Ei pidetty mitään yhteyttä kuukauteen, kunnes mies laittoi vietiä, että annan tilinumeron jotta voi maksaa akvaarion jonka möin erotessa. Siitä se juttu sitte lähti ja juteltiin enemmän. Lopulta päätettiin, että meillä on paljon kesken jääneitä asioita jotka olis hyvä jutella kasvotusten. Päätin lähteä heti seuraavana viikonloppuna Seinäjoelle. KAIKKI paitsi kaks kaveria oli sitä mieltä, että matka tulee olemaan virhe. En kuitenkaan kuunnellu muita ja lähin Seinäjoelle.

Menkin miehen siskolle yötä ja me meniin pelaamaan fresbeegolfia. Mieskin tuli sinne (vähä myöhäs) , muistan kuinka tärisin ja itkin jännityksestä. Lopulta päästiin juttelemaan ja tällöin myönnettiin, että ero oli virhe. Päätettiin kattoa mihin kaikki johtaa ja sehän johti yhteen. 

Ei menny kauaa ja oltiin kihloissa ja muutettiin yhteen takas. Elokuussa 2014 plussasin ja saatiin huhtikuussa 2015 maailman ihanin tyttö <3

Sain vuosipäivänä lemppari kukkia <3

Joten kyllä meillä on ollu ylä- ja alamäkiä, mutta niistä selvitty entistä vahvempana. Tavallaan ero oli hyvä asia, koska silloin varmistui, että halutaan olla toistemme kanssa. 

Kommentit

Suositut tekstit