Miten hyödyntää pilttipurkit?

Lähes jokainen vanhempi tietää, että pilttipurkkeja helposti kertyy paljon. Sillon kun Vivian oli pienempi niin tein itse soseet. Silloin laitoin hedelmäsoseista saatuihin pilttipurkkeihin ylimääräset ja pakastin. Meillä oli aina pakkanen täynnä Vivianin ruokia. Nyt kuitenkin kun Vivian on jo niin iso tyttö, että syö aivan samaa ruokaa kun me. Ruoan laitto ei oo mun lempipuuhaa, en tiedä miks. Tuntuu, että meillä on aina samaa ruokaa, koska en uskalla tehdä uutta ja pettyä siihen jos menee pieleen. Lisäks täällä asuu aika nirso mies :D. En jaksa joka päivä tehdä ruokaa, tällöin me annetaan Vivianille kaupasta ostettuja lihasoseita.

Meillä on aivan järkyttävä määrä pilttipurkkeja ja yritän keksiä askarreltavaa niistä. Nyt toteutin ensimmäisen diy pilttipurkkien kanssa. Tein uudet maustepurkit.Kävin metsästämässä kaupasa tälläisen tarrakoneen

Pilttipurkkien etiketit jättää tosi kumat liimat, kun ne otetaan pois.
Laitoin hetkeks kuumaan fairy-veteen likoomaan.

Sillä aikaa kun purkit oli ikoomassa, otin mausteet esiin

Tein tarrakoneella kaikki nimet valmiiksi.

Tässä välissä hinkkasin sienellä liimat pois purkeista, kuivasin ja liimasin tarrat purkkeihin

Tadaa valmis.
Tarkotus oli maalata nuo kannet, mutta nuo näyttää omasta mielestä ihan kivoilta noinkin. Lisäks paaljon hienompia kuin nuo pussit ja murkit missä mausteet oli alunperin. Aikaa tähän ei varmaan menny kuin 45min, jos edes sitäkään. 

Pahoittelut kuvien laadusta, kamera on toosi surkea sisällä ja meillä ei oo mikään paras valaistus sisällä.

Kommentit

  1. Vähän kiva idea, vois tosiaa itekkin alkaa käyttää uudelleen pilttipurkkeja. Nykyää niitä tosin kertyy melko vähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä suositella! Meillä kerty kans ennen paljo enemmän pilttipurkkeja. Pilttipurkeista saa tosi paljo eri juttuja :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit