Päivä shoppailijana

Meillä raha-huolet helpottui, joten päätin lähteä kaupungille kattomaan meille uusia vaatteita. Me tosi harvoin ostetaan uusia vaatteita, koska vaikka ostettais kuinka paljon nii käytetään kuitenkin niitä vanhoja suosikkeja. Lisäks tykkään ostaa ite Vivianinki vaatteet, koska silloin ne on meidän näkösiä. Tosi moni vaate mitä ollaan saatu, niin on jääny käyttämättä, koska ne ei vaan miellytä silmää. Sen vuoksi oon sanonu ihmisille, että ihan sama mitä vivian saa lahjaks, kunha ei oo vaatteita.

Lähdettiin heti cosmon ja kahvin jälkee.


Jouduttiin menemään linkalla keskustaan, koska mies meni mun autolla kouluun. Pakko antaa pisteet kyllä Seinäjoen paikallisliikenteelle, koska matkat on ilmasia lastenvaunuilla. Vaikkakin yks matka maksaa vaan 2€, mutta kuitenkin kiva, että on otettu huomioon.


Oltiin keskustassa suht aikasin ja porukka ei onneks ollu paljoa. Mentiin Torikeskukseen Lindexiin, josta ei tarttunut mitään mukaan. Kappahlista löytyi Vivianille mekko, lippis, uikkarit ja housut.

Oon aivan rakastunu tuohon lippikseen ja housuihin

Muistin, että mies oli sanonu, että tarvitsee uuden hupparin. Mies on sen verran tarkka, että siinä pitää olla vetoketju. Löysin h&m:ltä siistin hupparin. Plussana on se, että ei ole niin paksu niinkuin muut hänen hupparinsa.


Torkan jälkeen päädyttiin Epstorille Cubukseen. Sieltä löysin ittelleni mukavan oloasun, siellä oli 3 2hinnalla, joten päätin vielä ottaa lökärit missä on kukkia. 


Kello oli sen verran, että oli aika lähtee kotiin syömään. Mentiin odottamaan linkkaa matkakeskukselle. Oli kyllä tosi mukava päivä ja mikä parasta, että on vähä vaihtelua arkeen. Suurimman osan ajasta kuitenkin lusmuillaan kotona.

Kommentit

Suositut tekstit