KidKraft Pink Vintage leikkikeittiö

Moikka. Ajattelin kirjottaa Vivianin uudesta leikkikeittiöstä. Elikkäs meillä on KidKraftin Pink Vintage keittiö ja sitä kauan himoitsin ennen kuin laitoin tilaukseen. Keittiö oli hieman hintava, mutta uskon sen olevan niin kovalla käytöllä, että ei haittaa. Kerran vaan kirpasi. Olisihan vaihtoehtona ollut muitakin, mutta omasta mielestä esim. brion keittiö on jotenkin tylsä. Enkä oikeen halua muovista leikkikeittiötä. Tiedän, että olen joissakin asioissa vähän nirso. Onneksi Vivianilla oli synttärit ja parille sanottiin, että jos ei lahjaa keksi itse niin voi osallistua rahallisesti keittiöön. Työttömänä kun ei oikein paljoa hurrata...

Leikkikeittiö on tosi tukeva ja varmasti kestävä. Materiaali on puuta, MDF-levyä ja sitten nippelit ja nappelit on muovia. Keittiössä on mikro, uuni, jääkaappi, pakastin, puhelin, hella ja tiskiallas. Lisäks löytyy säilytystilaa tiskialtaan alta. Hellan/uunin napit ovat pyöriviä, eikä helpolla saa irti. Korkeutta keittiöllä on 91cm, leveyttä 84cm ja syvyyttä 33cm. Eli ei ole hirveän iso, mikä on taas mielestäni ihan hyvä asia.
Paloja tässä keittiössä oli aika paljon ja kasaaminen oli välillä tosi haastavaa. Kasaamisessa meni reilu 2h, mutta on se sen arvoinen. Reiät eivät välillä olikein ollut oikeilla paikoilla ja sen vuoksi jouduttiin vähän tekemään uusia reikiä. Mielestäni ruuvit oli merkitty hyvin ja osissa oli numerot tarroilla kiinni. Se helpotti huomattavasti kokoamista. Voin kyllä suositella keittiötä, jos joku harkitsee sen ostamista. Toimituksessä meni kolme arkipäivää, että lähti varastolta. Viisi päivää meni sen jälkeen, että oli kotiovella. Yhteensä kahdeksan päivää, joka ei ole mielestäni paha vielä kun tuodaan aivan kotiovelle asti.

Lapsen kanssa kuvaaminen voi olla välillä todella haastavaa :D

Me mennään nyt jatkamaan kokkailuja! :)Kommentit

  1. Hei! Olen myös katsonut tätä leikkikeittiötä meidän prinsessalle... Mistä tilasit? Ja kuinka vanha sun tytär oli kun sai sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. Me tilattiin jollyroomista tytön ollessa vuoden ikäinen. Yhä tänäkin päivänä kovassa käytössä. Suosittelen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit