Vauvasta taaperoksi

Äääk meillä ei oo enää vauvaa!!! Nyt tajuan, kun monet vanhemmat sanoo, että vuodet vilisee silmissä. Ennen ajattelin, että miten se aika muka muuttuu lapsen myötä. Totta se on, että tuntuu aika menevän paaaaljon nopeammin. On ollu todella mahtavaa seurata lapsen kasvua ja nähdä kaikki kehitysvaiheet.

Meillä mennään tosi lujaa ja me vanhemmat ei meinata aina perässä pysyä. Mikä ärsyttävintä, että kaikki kiinnostaa mihin ei missään nimessä saa koskea.
Tällä hetkellä Vivian:
On vuoden ikäinen
75,7cm pitkä ja 8130g painava
rakastaa musiikkia ja tanssia sen tahtiin
omatoiminen, leikki onnistuu myös yksin
itsepäinen, jos joku ei mene niinkuin itse haluaa niin huudetaan
kävelee, mutta jos nopeasti pitää päästä niin konttaa
taputtaa, kun on valmiiksi syönyt
puh = lamppu
ti = äiti
bäubäu = maumau

Tuossa oli asioita, joita tuli ensimmäisenä mieleen. 

Lauantaina juhlittiin Vivianin synttäreitä ja päivän päätteeksi ajateltiin, että onneks synttärit on vaan kerran vuodessa! :) Vieraita oli muistaakseni 14, vaikka luku ei näin näytä hirveen isolta niin täällä kämpässä se tuntu oikein tungokselta. Onneksi kaikki ei tullut aivan samaan aikaan, mutta jo 10 ihmistä oli kerralla vähän liikaa, mutta mukavaa oli ja sehän on pää asia. Vivian nukku vaan yhdet minipäikkärit ennen kun vieraita tuli, eikä millään nukahtanut esken juhlien. Vivin kummisetä lähti n. 19.30 ja meni 10min niin sankari nukahti. Toki nukkui vaan pienet päikkärit, mutta oli sen jälkeen valveilla 15min ja meni yöunille. Nukkuttiin reippaat 12h puteen. Siitä tietää, että synttärit oli onnistuneet.

Tarjottavana oli täytekakkua, voileipäkakkua, keksiä, karkkia ja poppareita. Ressasin kokoajan sitä, että riittääkö tarjottavat. Aivan turhaa, mikään ei loppunut kesken. Kaikki lahjat miellytti Viviania ja leikkii vuoronperään niillä. Jopa lahjaks saadut kengät toimii leluna :D

Kummisedältä saatiin tällainen ja tuolla vasaralla on kiva myös välillä hakata äitiä välissä :D

Adidaksen lenkkarit tuli kummitädiltä

Tädiltä saatiin astioita ja pehmolelu

Kummisedältä uima-allas joka kiinnosaa jo nyt, mutta kesällä vasta päästään polskimaan

Mummulta ja paapalta nukenvaunut

Toiselta tädiltä hiekkaleluja

Mun mummulta, eli isomummulta sukkia, cd-soitin ja kirja
lisäks pyörän kello, joka on kiinni nukenvaunuissa

Mummulta ja vaarilta traktori+elukoita 

Vivianin kummitäti toi mullekki pienen lahjan ja sanoi,
että sillon kun voimat ei meinaa riittää niin voin ottaa voimapillerin <3
Aivan ihana ajatus :*


Tänään saadaan yökylävieras, joka on Vivianin toinen kummitäti ja mun paras ystävä. Hän ei päässy syntäreille tulemaan, joten tuee sitten tänään. Lisäks viipyy pari yötä, kun on joku koulutus täällä Seinäjoella. IHANAA SAAN MUN RAKKAAN TÄNNE!!

Pahoittelut vähän sekavasta tekstistä. Tätä postausta en oikeen suunnitellu etukäteen, vaan kirjoitin mitä mieleen juolahtaa. 

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

Kommentit

Suositut tekstit