Äitiysloma & JOKOJOKO

Pitkään aikaan en oo tekstiä saanut aikaan. Tekosyy on oppari, väsy ja vitutus. Nyt en oo hetkeen opparia tehnyt, ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta yhtään. Konettakaan en avannu koko maaliskuun aikana :D Alhaisen hempan takia ollu väsymystä ja voisin vaan nukkua kaikki päivät. Nyt on pakko ruveta skarppaamaan rautalääkkeitten kanssa että jaksaa sitte synnytyksessä.

Äitiyslomalle jäin 28.2 sekä koulusta että töistä. Mä niin tykkään olla kotona :) Tuntuu että mitään en oo saanu aikaan ja päivät vaan vilisee silmissä. Oon ollu oikeestaan takiaispallona miehen matkassa :D Lähteny aina miehen mukaan jos lähtee vaikka kahvilla käymään tulevan kummin kanssa. Kohta ei voidakkaan noin vaan lähteä, joten hyvä se nyt on mennä ihmisten ilmoille kun se on helppoa. Viimeiset ostokset tehty vauvaa varten, eli ollaan nyt valmiita pienen saapumista varten.

En jaksa millään odottaa että meillä on pieni prinsessa sylissä. Ruvennu suoraan sanottuna vituttaan jotkut ihmiset kun joka päivä kyselee että joko synnytät, sun pitää synnyttää, sun pitää tehä kolmea ässää jnejne... Ja se että en halua kertoa KENELLEKKÄÄN koska lähetään synnyttämään. Omasta mielestä se ei kuulu muille, joittenkin on tosi vaikee ymmärtää että mä haluan vähä yksityisyyttä asian kanssa. Minä ja mun mieshän tässä lapsi saadaan.. Itku meinaa aivan tulla kun raivostuttaa niin paljon asia. Osa syy on se miks en oo nauttinu raskaudesta, tuntuu että ei oo ollenkaan omaa elämää vaan aina joku hengittämässä niskaan. EI SE VAUVA TULE YHTÄÄN SEN NOPEAMPAA!!!!!!

Onneks facebookissa oon sellasessa ryhmässä johon voi purkaa kaikki tälläset asiat ja ne ihmiset ymmärtää koska ovat suurinosa täysin samaa mieltä (esim. miks ei halua ilmottaa koska synnärille). Oon päättäny että jos joskus tulevaisuudessa tuun uudestaan raskaaks aijon salata raskauden mahdollisimman pitkään ulkopuolisilta.

Olipas helpottavaa kun sai kunnolla purkaa ärsytyksen :)

Kommentit

 1. Meiän isukit on ilmeisesti yhdessä kriiseilly vaariksi tulemista nii satuin kuulemaan, että säkin kirjotat blogia! Miten sulla on menny raskausaika? Mulla on la pari kuukautta sun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai säki kirjottelet :) Hyvin ja nopeesti on menny aika. Täälä oon nyt pari päivää kärvistelly kipeitten supistukien kanssa :D Ei kyllä yhtää haittaa, kun menny jo 6 päivää yli lasketun. Mites sielä on raskaus menny? =)

   Poista
 2. Voi että, kyllä se varmasti sit ihan lähipäivinä syntyy! :) Mustaki tuntuu et aika on menny yllättävän nopeesti. Kaikkia loppupeleissä melko pieniä vaivoja on ollu pitkin raskautta, mut nyt vähän tuntuu helpottavan. Jäljelle on jääny enää oikeestaan kauheet mielialan vaihtelut :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit