Niin kuka?

Moikka!
Taidan alottaa uudestaan bloggaamisen pitkän tauon jälkeen. Tämä blogi on ollu mulla jo yli vuoden, mutta aikaa ja ideat loppui kesken joten poistin kaikki kirjoitukset ja laitoin blogin jäähylle. Nyt aitaa kuitenkin olla aika ruveta uudestaan kirjoittamaan kun aikaa ja aiheita tupsahtelee paljon päähän. Vielää en varmaan kovin  aktiivisesti kirjottele koska opiskelen ja käyn töissä, mutta kaikki muuttuu 28.2 lähtien kun jään äitiyslomalle. Vastaus on kyllä, tästä tulee mammablogi. 

En usko että tästä tulee sellainen raskausblogi jossa kaikki on ihanaa ja maailma hymyilee. Tulen kirjottamaan raskauden risuja ja ruusuja.

Mennään nyt kuitenkin asiaan. Elikkäs mun nimi on Neea ja oon 18-vuotias. Asustan Seinäjoella, mutta kotoisin Pietarsaaresta. Opiskelen Ilmajoella nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaks ja oon työssä käyvä. Mun perheeseen kuuluu äiti ja iskä, ei sisaruksia mutta eläimiä senkin edestä. Asun yhdessä maailman ihanimman mihen kanssa ja meillä on ihana musta kissa :) 

En varmaankaan tule kirjoittamaan miehestäni omalla nimellä, koska hän ei aikasemminkaan oikeen tykänny siitä joten hänen yksityisyyttä kunnioittaen. Pois häntä en kuitenkaan jätä teksteistä :)

Mutta eipä tässä varmaan muuta kun tervetuloa lukemaan! :)
Kommentit

Suositut tekstit